nieuws

Wafelactie C.V. De Greune

2 november 2023

Het vastelaovendsseizoen moet nog gaan beginnen, maar inmiddels is C.V. De Greune al begonnen met een eerste nieuwe activiteit: een grote wafelactie! In de afgelopen Greune Koerier is er al aandacht hieraan besteed. Op de 11de van de 11de, de start van het Vastelaovendsseizoen, zal C.V. De Greune tevens ook het volledige programma bekend maken voor de Vastelaovend 2024.

Steun de vereniging met onze Wafelactie! 
Zin in wafels? Tijdens deze koude winterdagen? Koop dan de zelfgebakken Luikse wafels van C.V. De Greune! Deze wafels zijn per 4 verpakt. Eén pakje kost € 8 ,- en twee pakjes kosten € 15,-. Tip van de bakker(s): invriezen kan, warm ze daarna even op in de oven of in de broodrooster en smullen maar! 

Hoe werkt het?
Scan de QR-code vóór 11 december en laat uw gegevens achter of stuur een mail naar cvdegreune@hppwolder.nl. U ontvangt dan een bevestiging van uw bestelling en een instructie voor de betaling;u betaalt vooraf.

U haalt uw bestelling op met uw bestelnummer op zaterdag 16 december tussen 12:00 – 14:00 uur in de Greune Zaol (Tongerseweg 336).

Wij hopen op een groot aantal verkochte wafels en dus een flinke financiële steun voor de Greune!

Alaaf!

C.V. De Greune