@include( 'template-config.php'); @include( 'content-link-page.php'); Steun ons - HPPWolder

Agenda

Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.

Onze harmonie is een bloeiende vereniging met een grote achterban. Hoewel we onze wortels in Wolder hebben en daar ook het verenigingsgebouw staat, wonen onze 500 leden en donateurs verspreid over geheel Maastricht en daar buiten. Naast het harmonieorkest, behorend tot de nationale top, kent de vereniging ook een percussiegroep, een blaaskapel, een jeugdorkest, een samenspeelgroep voor de allerkleinsten, een carnavalsvereniging en een hobbyclub.

Opgroeien binnen een vereniging

Een goede financiële basis en balans van onze vereniging geeft ons de mogelijkheid om de jeugd (vanaf 3 jaar), volwassenen en ouderen een mooie, gezellige, beschermende muzikale omgeving te bieden. Naast muziek wordt al onze leden geleerd om deel te nemen aan de hele organisatie van een vereniging.

Financiële ondersteuning

Om de financiën te genereren die voor dit alles nodig zijn, worden vanuit de vereniging een groot aantal activiteiten verricht. Daarmee komen we er echter niet. We hebben ook financiële steun vanuit onze omgeving nodig, van onze donateurs en zeker ook van bedrijven en ondernemers.

Bent u geïnteresseerd in sponsporing van de Greune? Kijk dan op de pagina sponsoring.