nieuws

‘De Greune’ goed bereikbaar! – Houd de updates / wijzigingen zelf bij

31 augustus 2021

De zomervakantie zit er voor de meesten van ons (bijna) weer op. Hopelijk hebben we allemaal een fijne vakantie gehad en is iedereen ‘opgeladen’ om er weer vol tegenaan te gaan. Een aantal repetities starten deze week al op, maar vanaf volgende week voor iedereen. Daarom ook dit extra bericht, vanwege de start van reconstructie van de Tongerseweg en daarbij de bereikbaarheid van onze harmoniezaal.

De verkeersmaatregelen
Vanaf 31 augustus wordt de Tongerseweg voor doorgaand verkeer afgesloten. Voor bestemmingsverkeer en bewoners blijft de Tongerseweg bereikbaar via de Maconlaan; er is dan minstens één rijstrook beschikbaar.

‘De Greune’ bereikbaar!
Kom je met de fiets of te voet? Dan verandert er eigenlijk heel weinig. Je kan de harmoniezaal goed bereiken, en vaak ook nog via de ‘normale’ weg. Let wel goed op de aanwijzingen van eventuele verkeersregelaars én verander van route als de werkzaamheden het niet meer toelaten.

Kom je met de auto of ander gemotoriseerd voertuig? Meld je dan bij de eventueel aanwezige verkeersregelaar op de plek die toegang geeft tot de Tongerseweg (Maconlaan, Felix Bockenstraat of Diependaalweg, inrijden via de Medoclaan of Heukelommerweg). Geef aan dat je naar de repetitie gaat en bestemming ‘De Greune’ hebt, dan wordt je doorgelaten. Je vervolgt je weg op aanwijzing van de verkeersregelaar; mocht deze er niet zijn, dan de aanwezige borden volgen.

Links / Updates
Houd de volgende links goed in de gaten voor meer info en direct updates.

We gaan ervan uit dat we met z’n allen een veilige route hebben naar onze harmoniezaal, maar laat het ons gerust weten als er vragen en/of opmerkingen zijn, en zeker wanneer er zich onveilige situaties voordoen.