nieuws

Rabobank Clubsupport / Grote Clubactie

2 oktober 2021

Ook dit jaar doet onze vereniging mee aan onderstaande ‘sponsor’-acties. De ‘Grote Clubactie’ gaat over het kopen van loten en bij de ‘Rabobank Clubsupport Actie’ is het de bedoeling dat je de meeste ‘stemmen’ werft. De details van deze acties vind je hieronder. Doe je mee ?

Rabobank Clubsupport
Ben je klant bij de Rabobank? Steun ons dan door je stem uit te brengen via de Rabo ClubSupport. De stemperiode loopt van 4 t/m 25 oktober 2021. Vraag ook bij familie, vrienden en kennissen of zij klant zijn van Rabobank en of zij op onze vereniging willen stemmen! Dit kan via de volgende link www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Dit jaar kun je stemmen op 3 clubs. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer Harmonie St. Petrus en Paulus Wolder-Maastricht en twee andere favorieten, en stemmen maar!

Het stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren gaat heel eenvoudig: kies na het inloggen voor Service – Lidmaatschap – Rabo ClubSupport. Vervolgens zie je Harmonie St. Petrus & Paulus! Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een persoonlijke stemcode. 

Grote Clubactie
De Nationale Stichting Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkoopt onze vereniging loten € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club! Dat is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot! Het kan zijn dat leden van onze vereniging al bij je aan de deur zijn geweest, maar mocht dat niet zo zijn, dan is er ook een mogelijkheid om de ‘Grote Clubactie’ – loten van onze vereniging te kopen via de volgende link grote clubactie – loten. Loten kopen is mogelijk tot eind november.

Op woensdag 8 december 2021 vindt de trekking van de Grote Clubactie 2021 plaats onder toeziend oog van de notaris. Er zijn mooie prijzen te winnen!

Stemmen is gratis, maar loten kopen is even een investering. Kijk maar wat het beste past bij jou situatie. Wij zijn wederom zeer dankbaar voor de inzet, het kopen van loten en/of het eventueel stemmen op onze vereniging.