nieuws

Patroonheiligen Petrus & Paulus

27 juni 2022

Aanstaande zondag 3 juli kunnen we voor het eerst na 2019 weer ons Patroonsfeest vieren. Altijd een mooi en sfeervol gebeuren dat meestal ook het eind van het muzikaal seizoen markeert.

Vroeg op
Zondagmorgen vertrekt het volledige korps, met in hun midden liefst 8 jubilarissen, om 9.00 uur onder een fris zomerzonnetje vanaf de zaal richting de parochiekerk. Hier herdenken we onze overleden leden in de Heilige Mis van 9.30 uur die opgeluisterd wordt door het harmonieorkest. Na de Mis marcheren we dan onder een inmiddels stralende zon, via een rondje rond de kerk, naar de Greune Zaol waar ons onvolprezen damescomité inmiddels de tafels gedekt heeft voor een feestelijk ontbijt met broodjes en vlaai.

Afscheid
Tijdens en na de koffietafel huldigen we onze jubilarissen en nemen we afscheid van Laurent Vandenboorn als voorzitter en Harry Vrancken als secretaris. Voor Bert van den Berg is het zijn eerste patroonsfeest als voorzitter en dus een soort vuurdoop voor hem.

Jubilarissen
De jubilarissen van dit jaar zijn: Marcella van Weert en Renée van Weert (25 jaar lid), Ronald Caubergh, Robert Crauwels, Ivo Haesen, Nico Haesen, Giuseppe Homan, Ingrid Smeijsters-Haesen en Eddy Vandenboorn (allen 40 jaar lid) en John Vandenboorn (50 jaar lid).

U bent allen van harte welkom. Tot zondag!

Het Bestuur

voor meer info over Petrus & Paulus, zie volgende link