nieuws

Op eigen kracht

15 november 2022

Op 12 november 2022 is er een fantastische feestavond georganiseerd voor alle vrijwilligers die 25 jaar geleden, maar ook in de periode tot nu hebben mee geholpen bij de bouw en het in stand houden van de Greune Zaol.

Feest
Het was weer een feest! Samen met meer dan 300 mensen genoten van de overheerlijke BBQ van Weversfood (lekker vaan de Wever) en muzikale entertainment van Ivo van der Bijl…Tot in de late uurtjes gedanst 🙂

Op eigen kracht
Op diezelfde avond is er aan de hand van foto’s en video’s terug gekeken naar die tijd van 25 jaar geleden. Ook is er een jubileumboekje gemaakt dat 25 jaar Greune Zaol samenvat. De titel van dit boekje is “Op eigen kracht”, verwijzend naar al die vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor onze vereniging.

Was je niet in gelegenheid om erbij te zijn? Dan kun je nog altijd terug kijken in ons ‘archiefmateriaal’, zie volgende link: https://www.archief.hppwolder.nl/andere-activiteiten/2021-2024 (alleen toegankelijk voor leden, donateurs, supporters en sponsoren van onze vereniging)

Het was ons een genoegen om stil te staan bij 25 jaar Greune Zaol. Met de vele vrijwilligers hopen we de komende jaren nog veel plezier te mogen hebben in deze zaal, waar het maken van muziek natuurlijk de boventoon blijft voeren 😉

Namens organisatie ’25 jaor Greune Zaol’