nieuws

Oliebollenactie

19 december 2022

Aan alle leden, donateurs, sponsoren & sympathisanten van de ‘Greune van Wolder’,

De decembermaand is alweer begonnen en het einde van het jaar is in zicht. Om 2022 smakelijk af te sluiten organiseren we ook dit jaar op 31 december de oliebollenactie, in samenwerking met Bakkerij Paulissen.

Oliebollenactie
Een zak met 10 overheerlijke verse oliebollen kost € 11,00. U kunt kiezen voor naturel, appelrozijn of een mix van beide. Voor elke verkochte zak gaat € 2,50 naar onze verenigingskas.

Hoe ? 
U kunt via https://ophalen.bakkerijpaulissen.nl/oliebollenactie-harmonie-st-petrus-paulus het ophaalpunt van onze harmonie selecteren, uw bestelling plaatsen en vervolgens online betalen.

Ook is het mogelijk om via de website van bakkerij Paulissen (www.bakkerijpaulissen.nl) de bestelling door te geven. Kies daar voor bestellen en dan als ophaalpunt greune zaol, Tongerseweg 336.
Deze bestelling kunt u doen tot uiterlijk donderdag 29 december om 17:00 uur.

Wanneer afhalen ?
U kunt uw bestelling zaterdag 31 december (tussen 13.00 en 15.00 uur) afhalen in onze harmoniezaal aan de Tongerseweg 336

Alvast fijne kerstdagen dagen gewenst, maar wellicht dat we elkaar nog zien tijdens de kerstdagen, waarbij onze jeugdleden nog onderweg zijn bij verschillende muzikale kerstconcerten (Kribkestocht Wolder / Opluisteren Heilige mis 1ᵉ Kerstdag).

Namens bestuur Harmonie St. Petrus & Paulus