nieuws

Nieuwe muzieklessen!

5 september 2023

Het nieuwe schooljaar is weer gestart. Ook de muzieklessen bij Harmonie St. Petrus & Paulus zijn gestart of gaan weer starten.

Spelen met muziek voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar
Op vrijdag zijn weer de lessen voor ‘Spelen met muziek’ gestart. De lestijd is van 16.45 tot 17.45 uur. De kosten zijn €10,- per maand (€100,- voor het hele schooljaar). Belangstellende kinderen kunnen zonder verplichting een of twee lessen ‘Spelen met muziek’ uitproberen. Instromen is doorlopend mogelijk.

Solfège/blokfluitcursus voor kinderen vanaf groep 4
De eenjarige solfège/blokfluitcursus geven we ter voorbereiding op een blaas- of slagwerkinstrument. De groepslessen vinden plaats op vrijdagmiddag en starten vanaf vrijdag 29 september. De kosten voor deze cursus zijn €100,- voor het hele schooljaar (inclusief leenblokfluit en lesmateriaal).

Lessen slagwerk of blaasinstrument
Individuele lessen voor slagwerk of een blaasinstrument zijn mogelijk voor kinderen vanaf groep 4 (slagwerk) of groep 5 (blaasinstrument). Het is mogelijk om (gratis) een aantal proeflessen te volgen. De kosten voor het hele schooljaar zijn €550,- voor lessen van 30 minuten per week en voor beginnende slagwerkleerlingen €440,- voor lessen van 20 minuten.

Voor gezinnen die de kosten zelf niet of niet volledig kunnen betalen, kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur de kosten betalen. Zie voor meer informatie www.jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-ouders

Belangstelling?
Heeft uw (klein)kind belangstelling voor een van deze cursussen of een aantal proeflessen? Neem dan contact op met Marjorie Nelissen-Vrancken per mail (opleiding@hppwolder.nl) of telefonisch (06-40347421).

Onze vereniging biedt diverse muziekopleidingen aan. Zowel beginnende als gevorderde muzikanten kunnen via onze vereniging een muziekopleiding volgen. Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten. Voor meer informatie zie onze opleidingen.