nieuws

Kapellentreffen

5 oktober 2022

Onze Pie & Pow-kapel organiseert aanstaande zondag 9 oktober weer een Kapellentreffen in de Greune Zaol aan de Tongerseweg 336.
Men is erin geslaagd de vijf beste Maastrichtse blaaskapellen van dit moment te contracteren. Ze gaan het publiek, u dus ook, deze dag blij maken met vrolijke Tiroler en Böhmische muziek.

 

 

 

 

 

 

Programma / Optredens

 • 12.30 uur: Pie & Pow-kapel 
  Het openingsconcert wordt verzorgd door de Pie & Pow-kapel zelf o.l.v. Loek Smeijsters
 • 13.30 uur: Aajd Koper
  Aajd Koper uit Biesland, een koperensemle dat is ontstaan uit (gast)leden van Fanfare Sint Servatius
 • 14.30 uur: Powerhakse
  Deze kapel bestaat vrijwel geheel uit leden en oud-leden van bigband Swing Design en met een opmerkelijk groot aantal greun muzikanten in de gelederen. Wij noemen slechts Erwin Stevens, Jordy Albertz, Rene Lejeune, Mathijs Ploumen, Robert Tielens, Peter Bosch en Ron van Golde. Na een bezoek aan het Woodstock für Bläser in Oostenrijk een paar jaar geleden zijn ze gevallen voor deze muzieksoort. Wel geven ze er een eigen touch aan. 
 • 15.30 uur: De Flippers
  De Flippers uit Itteren. Een fantastische kapel die al tientallen jaren meedraait aan de top. De fanfare van Itteren is helaas ter ziele, maar De Flippers zijn levendiger dan ooit 
 • 17.00 uur: Boskajer Buben
  De finale act is rond 17.00 uur voor de Boskajer Buben uit Bosscherveld. Zij hebben diverse virtuozen in hun midden, waaronder op bugel en trompet Erwin Servaes en Barry van den Heuvel.

Waar, wanneer ?
U kunt de hele dag vanaf 12.00 uur gratis in- en uitlopen aan de Tongerseweg 336 in Wolder. Tussen de optredens door is er ruim tijd voor een goed gesprek, een drankje en een hapje.

U komt toch ook ? Tot zondag!

Met muzikale groet,

Namens de organisatie ‘Kapellentreffen’ van Harmonie St. Petrus & Paulus