@include( 'template-config.php'); @include( 'content-link-page.php'); Opleiding instrumenten - HPPWolder

Agenda

Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.

Wil je starten met het leren van een slagwerk- of blaasinstrument, dan kan dat vanaf groep 4 (slagwerkinstrument) of groep 5 (blaasinstrument). Kun je nog geen noten lezen, dan kun je eventueel eerst kiezen voor het volgen van blokfluitlessen. De harmonie stelt vrijwel altijd een instrument ter beschikking.

Je krijgt les van een uitstekende leraar. Dit kan een leraar zijn via de harmonie of een leraar via Kumulus, het centrum voor de kunsten van de gemeente Maastricht. Voor de meeste instrumenten kun je de lessen volgen in onze eigen harmoniezaal. Voor enkele instrumenten volg je de lessen bij Kumulus (locatie St. Maartenspoort). Al heel snel nadat je gestart bent met een muziekinstrument, kun je samen met andere leerlingen muziek gaan maken in de samenspeelgroep of jeugddrumband.

Kosten voor een heel schooljaar: €375,- voor 20 minuten per week en €450,- voor 30 minuten per week (schooljaar 2015/2016)

Een instrument bespelen via een harmonie is altijd goedkoper dan wanneer je je zelf opgeeft bij Kumulus. Wel verwachten we van je dat je actief meedoet aan alle onderdelen van de opleiding.

Interesse?
Voor aanmelden of meer informatie stuur een mail naar opleiding@hppwolder.nl of neem contact op met een van de leden van de commissie Opleidingen:
– Marjorie Nelissen tel. 043-3437111