@include( 'template-config.php'); @include( 'content-link-page.php'); Muziekkamp 2015 - HPPWolder

Agenda

Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.

Het weekend van 11-12-13 september zijn we alweer voor de vierde keer met 40 jeugdleden en 10 enthousiaste ouders plus onze dirigent Txemi Etxebarria op kamp geweest in huize Fabiola in Maasmechelen.

Vanwege de voorspelde regen op zaterdag gingen we al op vrijdagavond het bos in voor een spel, waarbij de vijf groepen cd’s moesten zoeken die ergens in het bos waren opgehangen. In de buurt van elke cd lag een letter. Alle letters samen vormden uiteindelijk een titel. Het bleek toch moeilijker dan verwacht, aangezien geen enkele groep alle letters had gevonden.

Om dan vervolgens bij een warm kampvuur neer te strijken, waar chips en drinken te krijgen zijn, is erg verleidelijk. Vooral de allerjongsten in de groep begonnen op een bepaald moment aan te geven dat ze toch wel erg moe waren. Lees: we willen naar onze slaapzalen, want we hebben begrepen dat we daar een kussengevecht mogen houden.

Er is mij verzocht dit verslag kort te houden. Díe nacht was kort. Op zaterdag al vroeg uit de veren. Daarna repetities o.l.v. Txemi, die afgewisseld werden met de beruchte gehaktballen met ei en spelletjes, waarbij we het helaas niet helemaal droog hebben gehouden.  Een reis door Nederland langs zeer gevarieerde plaatsen resulteerde in complete puzzels. Detailfoto’s herkennen en dingen onthouden die niet opgegraven moesten worden, ging sneller dan verwacht. Maar samen spullen naar de overkant dragen, ging minder succesvol. Voor het avondeten een uurtje zwemmen en als afsluiting van de dag gokken in een heus casino met een echte cocktailbar en lekkere vette hapjes.

De volgende nacht bleven de oogjes van de meesten gelukkig iets langer gesloten en had ik het genoegen om bijna iedereen op zondagmorgen te mogen wekken.

Na het ontbijt hebben twee vermeende drugsdealers geleerd om af te wassen en begon Txemi aan zijn laatste repetities. Alles werd weer opgeruimd en na nóg een keer eten is het slotconcert gegeven en namen we al afscheid van Txemi, die besloten heeft te stoppen bij de jäög vaan de Greune.

Volgend jaar jubileum. Ik wil in ieder geval weer mee (als ik mag). Ik vond het weer een geslaagd weekend. Txemi, nogmaals bedankt.

Suzy Boulanger-Satijn

IMG_6507