nieuws

Lid worden

Wil je je oude hobby weer oppakken? Of een nieuwe starten? Of ben je al een muzikant met ervaring en zoek je een nieuw orkest? Kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen op een van onze repetitieavonden; zie verderop op deze website voor de exacte repetitietijden. Op dat moment is ook een bestuurslid aanwezig voor vragen en/of antwoorden.

Eventueel kan in overleg met de dirigent besproken worden of je op basis van je ervaring direct kan meespelen in het desbetreffende orkest of dat er aanvullende individuele lessen nodig zijn; wij verzorgen de opleidingen in samenwerking met professionals, daarna kun je gemakkelijk instromen.

Interesse?
Voor aanmelden of meer informatie stuur een mail naar post@hppwolder.nl of neem contact op met een van de leden van de commissie Opleidingen:

Marjorie Nelissen tel. 043-3437111 / 06-40347421

 

Lid worden voor de aller jongste

Naar muziek luisteren geeft veel mensen vreugde en plezier. Zelf muziek maken geeft nog meer voldoening. Als je muziek wil gaan spelen, kun je daar het beste vroeg mee beginnen. Jong geleerd is immers oud gedaan.

Harmonie St. Petrus & Paulus biedt diverse muziekcursussen aan:

• Vanaf 3 jaar kunnen kinderen deelnemen aan de cursus ‘Spelen met muziek’.
• Kinderen vanaf groep 4 van de basisschool kunnen blokfluitlessen volgen of starten met een slagwerkinstrument.
• Kinderen vanaf groep 5 kunnen starten met een blaasinstrument.

Kun je al een slagwerk- of blaasinstrument bespelen, dan kun je deelnemen aan een van onze jeugdorkesten. Ben je een gevorderde muzikant, dan is deelname aan de drumband of het harmonieorkest mogelijk.

Interesse?
Voor aanmelden of meer informatie stuur een mail naar post@hppwolder.nl of neem contact op met een van de leden van de commissie Opleidingen:

Marjorie Nelissen tel. 043-3437111 / 06-40347421