nieuws

HELDEN

1 maart 2023

Paasmaandag 10 april aanstaande is het weer zover! Ons jaarlijkse theaterconcert in het Theater a/h Vrijthof vindt dan plaats, met deze keer als thema ‘Helden‘.

Helden
Helden zijn er van groot tot klein, en in veel verschillende hoedanigheden. Helden gaan de geschiedenis in vanwege hun daden en zijn bij veel mensen bekend. Dit kunnen politici zijn, sporters, kunstenaars, musici, verzetsstrijders, vrijheidsvechters. Maar dat niet alleen … Helden zijn ook de mensen om ons heen die net niet zichtbaar zijn voor het grote publiek, maar een grote impact kunnen hebben op het leven van een individu. Denk bijvoorbeeld aan familie of vrienden.

Gevarieerd Programma
Ons concert bestaat uit een gevarieerd programma waarbij er een link is te maken naar dit thema “Helden” in de brede zin van het woord. Voor de pauze vult het harmonieorkest het programma in met medewerking van de drumband / percussiegroep én na de pauze musiceren we samen met het gezelschap ‘Die Verdammte Spielerei‘ uit België (www.dieverdammtespielerei.be)

 

Wanneer ?
Op paasmaandag 10 april 2023 om 15.30 uur brengen de Greune o.l.v. Matty Cilissen in het Theater a/h Vrijthof een programma met dit thema concert.

Entreekaart
Kaarten à €22,50 kunt u rechtstreeks bestellen bij het Theater a/h Vrijthof, maar ook via ons eigen ticketbureau en verkooppunten:

  • ticketbureau:         e-mail: tickets@hppwolder.nl / telefonisch: +31 (6) 51196322
  • verkooppunten:     Poeliersbedrijf De Hazendans / De Greune Zaol

Bestel je kaarten op tijd voor de beste zitplaatsen!

Sponsoren
Voor onze sponsoren (Vrun én Bedrijfssponsoren) zijn er vrijkaarten beschikbaar, daarvan ontvangen zij nog apart bericht. Nog geen sponsor? Ook voor dit concert zijn speciale project sponsormogelijkheden. Laat het weten via e-mail naar sponsoring@hppwolder.nl

Jeugdleden
Voor onze jeugdleden < 18 jaar die niet meespelen tijdens het Theaterconcert is er een speciale actie voor toegang tot het concert, daarvan ontvangen zij ook nog apart bericht.

Wij verheugen ons enorm op het concert en nog meer op uw aanwezigheid.