nieuws

Grote Clubactie

28 september 2023

Ook dit jaar doen we weer mee aan de Grote Clubactie. En we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen, zodat we weer een mooi bedrag voor ons muziekkamp voor de jeugd bij elkaar kunnen sparen. Het kan zijn dat leden van onze vereniging bij u aan de deur komen of al zijn geweest. Maar mocht dat niet zo zijn, of wilt u ons extra steunen, dan is er ook een mogelijkheid om de ‘Grote Clubactie’ – loten van onze vereniging te kopen via de volgende link grote clubactie – loten of via de onderstaand QR Code.

scan met mobiele telefoon

Grote Clubactie
De Nationale Stichting Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 23 september verkoopt onze vereniging loten € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club! Dat is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot!
Loten kopen is mogelijk tot 13 november. Voor meer informatie: Grote Clubactie

Trekking
Op woensdag 28 november 2023 vindt de trekking van de Grote Clubactie 2023 plaats onder toeziend oog van de notaris. Er zijn mooie prijzen te winnen!

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Ook nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Helpt u een handje mee? Alvast heel erg bedankt!