nieuws

…FROM WOLDER WITH LOVE…

10 mei 2022

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat u ons harmonieorkest nog heeft kunnen zien optreden in Maastricht. Nu het weer kan, maken we er meteen ook iets speciaals van!

Muziek
Laat u meevoeren op bekende klanken van oude en recente films, van Star Wars tot Louis de Funès en van Amélie tot James Bond. Magistrale, meeslepende thema’s en kleine, tedere melodieën; het passeert allemaal de revue in een decor met prachtige belichting en mooie beelden. We hebben ons verzekerd van enkele geweldige solisten, zoals de zangeres Dorona Alberti en accordeonist Dominique Paats.

Wanneer
Op Zondagmiddag 15 mei 2022 om 16.00 uur brengen de Greune o.l.v. Matty Cilissen in het Theater a/h Vrijthof een programma met de mooiste filmmuziek.

Entreekaart
Kaarten à €20,- kunt u rechtstreeks bestellen bij het Theater a/h Vrijthof, maar ook via ons eigen ticketbureau en verkooppunten:

  • ticketbureau:         e-mail: tickets@hppwolder.nl / telefonisch: +31 (6) 51196322
  • verkooppunten:     Poeliersbedrijf De Hazendans / De Greune Zaol

Sponsoren
Voor onze sponsoren (Vrun én Bedrijfssponsoren) is er een speciaal sponsorevent gepland vooraf aan het concert, daarvan ontvangen zij nog apart bericht. Nog geen sponsor ? Ook voor dit concert zijn speciale project sponsormogelijkheden. Laat het weten via e-mail naar sponsoring@hppwolder.nl

Jeugdleden
Voor onze jeugdleden t/m 17 jaar is er een speciale actie voor toegang tot het concert, daarvan ontvangen zij ook nog apart bericht.

Wij verheugen ons enorm op het concert en nog meer op uw aanwezigheid.