nieuws

En Mestre Sef

2 april 2024

Zondagmiddag 14 april aanstaande is het weer zover! Ons jaarlijkse theaterconcert in het Theater a/h Vrijthof vindt dan plaats, met deze keer als thema ‘En Mestre Sef‘.

Muziek
Het is in april een jaar geleden dat onze legendarische oud-dirigent Sef Pijpers op 94-jarige leeftijd overleed. Onze harmonie, de laatste vereniging waar Pijpers chef-dirigent was, heeft heel veel aan hem te danken en wil daarom deze middag o.l.v. Matty Cilissen een muzikale hommage brengen aan de Godfather van de Limburgse blaasmuziek. De muziek wordt afgewisseld met gesproken herinneringen van leerlingen, collega’s en vrienden en met unieke filmbeelden van de maestro zelf.

Na de pauze ligt de nadruk op muziek uit de musicals Miss Saigon en West Side Story met zang van Fenna Ograjensek en Pascal Pittie. Kortom, een gevarieerd en onderhoudend programma.

Wanneer
Op zondagmiddag 14 april 2024 om 16.00 uur brengen de Greune o.l.v. Matty Cilissen in het Theater a/h Vrijthof een programma met dit thema concert.

Entreekaart
Kaarten à €25,- (inclusief pauzedrankje) zijn te bestellen via tickets@hppwolder.nl of  bellen naar Dhr. Lerau Bastiaens, telefoon +316 511 963 22. Dan worden uw kaarten thuisbezorgd. Maar u kunt natuurlijk ook direct bij de Uitbalie van het Theater a/h Vrijthof kaarten kopen. Bestel de kaarten op tijd om verzekerd te zijn van de beste zitplaatsen!

Sponsoren
Voor onze sponsoren (Vrun én Bedrijfssponsoren) zijn er vrijkaarten beschikbaar én organiseren we een sponsorevent, daarvan ontvangen zij nog apart bericht. Nog geen sponsor? Ook voor dit concert zijn speciale project sponsormogelijkheden. Laat het weten via e-mail naar sponsoring@hppwolder.nl

Jeugdleden
Voor onze jeugdleden t/m 17 jaar die niet meespelen tijdens het Theaterconcert is er een speciale actie voor toegang tot het concert, daarvan ontvangen zij ook nog apart bericht.

Wij verheugen ons enorm op het concert en nog meer op uw aanwezigheid.