nieuws

De Jeugd presenteert: WOLDER GOES USA

18 augustus 2022

Na het succesvolle theaterconcert ‘From Wolder With Love’ afgelopen mei van ons harmonieorkest, wil ná 2 jaar corona ook de jeugd van onze harmonie weer van zich laten horen. Geïnspireerd door de grote harmonie is ‘WOLDER GOES USA’ het thema van het dubbelconcert dat onze jeugdharmonie samen met de jeugddrumband presenteren.

Spectaculair
Het belooft een spectaculaire muzikale road-trip te worden kris-kras door Amerika. Van de beaches van Hawaii, via Het Wilde Westen van Texas naar de glimmer en glamour van Las Vegas. De muzikale leiding is uiteraard in handen van onze vaste dirigent Loek Smeijsters en voor de drumband van gelegenheids-dirigent Raymond Spons. Tevens wordt een gastoptreden verzorgd door dansgroep Oxygen uit Maastricht. Verder verklappen we niet te veel, maar we garanderen een prachtig concert!

Waar, wanneer ?
De concerten vinden plaats in onze eigen Greune Zaol aan de Tongerseweg 336, op zaterdagavond 15 oktober 2022 om 19.30 uur én op zondagmiddag 16 oktober 2022 om 15.00 uur.

Tickets ?
Toegangskaarten kosten € 7,50 per stuk. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis welkom, maar dienen wel een kaart te reserveren! De kaarten zijn te bestellen via tickets@hppwolder.nl of aan de bar in de Greune Zaol bij Eugène.

Jullie komen toch ook? Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

See you in oktober!

ALL RIGHT FOLKS