nieuws

Bij De Liewe

23 februari 2023

TV Maastricht
Vanaf 19.00 uur vanavond is er minstens een etmaal lang ieder uur een item te zien op TV Maastricht over onze percussiegroep en het onlangs behaalde landskampioenschap.

 

Radio Maastricht
Ook was een delegatie van onze percussiegroep vorige week te horen (en live te volgen) via Radio Maastricht, bij het programma ‘Bij De Liewe’. De radio-uitzending is via de volgende link terug te luisteren: https://rtvmaastricht.nl/radio/gemist/bij-de-liewe

…en dan nogeens
Remy I was samen met een delegatie van CV de Greune ook via Radio Maastricht te horen, bij het programma ‘De Störm Kump’. Deze radio-uitzending is via de volgende link terug te luisteren: https://rtvmaastricht.nl/radio/gemist/de-storm-kump

Best Local Deal
Ook willen wij u er graag op attenderen dat onze vereniging meedoet aan de spaarkaartenactie van Best Local Deal bij PLUS SAVELKOUL (Belfort) en PLUS CABERG. Mocht u uw dagelijkse boodschappen bij één van deze winkels doen, dan zou het fijn zijn, als u ons wilt helpen met sparen.

In het groene blik, op de bar in het café van onze harmoniezaal en bij de secretaris (Petra Haesen) zijn spaarkaarten verkrijgbaar. Geef deze bij het afrekenen aan de kassamedewerker, deze plakt dan voor u de verdiende sticker(s) op de kaart.
Iedere €10,- aan boodschappen is één sticker waard. Per volle spaarkaart van 30 stickers, krijgt onze vereniging €3,-. Het inleveren van volle spaarkaarten kan in hetzelfde groene blik of wederom bij onze secretaris. Alle kleine beetjes helpen. Deze actie heeft vooralsnog geen einddatum. Vergeet de spaarkaart niet mee te nemen naar de winkel. Zonder kaart, krijgt u geen stickers.

Zo dan bent u weer helemaal bij 🙂 Ook via onze social media kanalen zijn de laatste activiteiten terug te vinden.