nieuws

Prinsenreceptie & Batteraovebal

16 januari 2023

Op zondag 12 februari 2023 is om 12:30 uur het cafégedeelte van onze zaal geopend voor de receptie van onze nieuwe carnavalsprins(es). Iedereen is welkom om het prinsenpaar te feliciteren en een toost met hen uit te brengen op een geweldig carnavalsseizoen.

Aansluitend aan de prinsenreceptie vindt op zondag 12 februari om 14:11 uur het Batteraovebal plaats. Een middag georganiseerd voor en door de jeugd. Tijdens deze middag zal het Batteraovepaar van 2023 worden uitgeroepen en is er een kleur- en verkleedwedstrijd. Trek daarom je mooiste outfit aan naar de Greune Tempel.

De muzikale omlijsting is in handen van DJ Nando en diverse artiesten zullen een optreden verzorgen, waaronder de winnaars van het Mestreechs vastelaovendsleedsje 2023 Duo-X-Elle, Jerome Gelissen en Eric Ghelen. Ondanks dat deze middag gericht is op jeugd van de basisschool en middelbare schoolleeftijd is natuurlijk jong en oud welkom!

Om mee te doen aan de kleurwedstrijd kan de kleurplaat onderaan dit bericht worden geprint en ingekleurd. Lever deze bij binnenkomst op het Batteraovebal in en wie weet roept onze vakkundige jury jou uit als winnaar!

Toegang is gratis.

Kleurplaat Batteraovebal 2023