nieuws

Batteraove: Remy I & Carlijn I

14 februari 2023

Afgelopen zondag, 12 februari vond de tweede editie van het Batteraovebal plaats. Wat was het weer een feest! Deze middag is het nieuwe Batteraovepaar (lees; jeugdprinsenpaar) van onze vereniging uitgeroepen, namelijk Remy I & Carlijn I.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remy I
Remy is geboren op 27 februari 2010 in Maastricht. Hij woont samen met zijn broertje en ouders op Daalhof. Binnen onze jeugdharmonie speelt hij trompet en samen met zijn ouders speelt hij ook bij de zaate hermenie ‘Sousbras Band Tête de Veau’. Hij gaat naar de brugklas op het Bonnefantencollege. Naast muziek maken zit Remy op judo en is hij lid van de scouting.

Carlijn I
Carlijn is geboren op 20 november 2008 in Utrecht. Op jonge leeftijd is zij met haar ouders teruggekomen naar Maastricht. Ze woont samen met haar tweelingbroer Lucas bij haar moeder op Biesland en bij haar vader in Heugemerveld. Bij de jeugdharmonie is ze al enkele jaren vaste kracht op dwarsfluit. Carlijn zit op het Sint-Maartenscollege in het 2de leerjaar. Hier maakt zij ook deel uit van de leerlingenraad. Naast dwarsfluiten leest, haakt, tennist, vlecht en bakt Carlijn graag.

❤💛💚 Perfisia naomens alle Greune  ❤💛💚

Alaaf!

C.V. De Greune