nieuws

Percussie Themaconcert

17 april 2024

Onze getalenteerde percussiegroep presenteert een sensationeel themaconcert: Evolution. Verwacht een avond vol opwindende ritmes, indrukwekkende percussie en een reeks adembenemende muzikale hoogtepunten!

Muziek
De percussiegroep neemt je mee op een humorvolle muzikale tijdreis door de verschillende periodes van het slagwerk, van de primitieve oorsprong tot de moderne en complexe arrangementen van vandaag. Ervaar de kracht van de drums en geniet met een glimlach van de luchtige wijze waarop we de evolutie van het slagwerk verkennen, als een muzikale reis rond de wereldbol.

Maar dat is niet alles! De avond wordt spectaculair afgesloten door de fantastische coverband The White Blouse Band die je meeneemt op een reis door verschillende bekende hits. Een perfecte afsluiting voor een gezellige avond!

Wanneer 
Datum: zaterdag 25 mei 2024
Tijd: 19:30 uur
Locatie: De Greune Zaol, Tongerseweg 336, Maastricht

Entreekaart
Tickets zijn verkrijgbaar voor €10,- en dat is inclusief twee verfrissende consumpties! Koop je kaarten in de Greune Zaol of reserveer snel via tickets@hppwolder.nl.

Zet 25 mei om 19:30 uur in je agenda en bereid je voor op een humorvolle muzikale tijdreis rond de wereldbol die je nog lang zal bijblijven! 🥁🎶