nieuws

Vastelaovend Same!…in de Greune Zaol

21 februari 2022

Na de recente versoepelingen ten aanzien van Covid hebben de Tempeleers besloten dat er carnavalszondag toch een grote optocht door de stad gaat trekken; weliswaar zonder gemotoriseerde wagens, maar wel als Boonte Störm. Dit roept natuurlijk de vraag op of wij als korps deel willen en kunnen nemen.  Na intensief overleg met de Tempeleers en andere betrokkenen heeft het bestuur geconcludeerd dat het niet verstandig is om aanstaande zondag als harmonie deel te nemen aan de Boonte Störm.

Wel willen heel wat muzikanten en tamboers als zaate hermenie deelnemen. In carnavalskledij dus. Iedereen die zin heeft, is welkom zich daarbij aan te sluiten. Via de socieapp volgt er meer informatie. Men kan zich alvast via de socieapp aanmelden, zodat we een beeld krijgen van het aantal deelnemers. Ook onze jeugdleden worden opgeroepen om deel te nemen, zij kunnen zich opgeven via: opleiding@hppwolder.nl.

In elk geval zullen de twee medleys gespeeld worden die afgelopen week gerepeteerd zijn: Carnaval in Mestreech deel 1 en Carnaval in Mestreech deel 2. De partijen zullen ook via de socieapp beschikbaar komen.

Overigens is carnavalsmaandag de Greune Zaol vanaf 11.11 uur geopend. Ook is aanstaande zaterdag onze Raad van Elf om 19.00 uur aanwezig bij de carnavalsmis in de kerk van Wolder, samen met de Raden van Elf van de Blouwe en van Leonidas.

Alaaf!