@include( 'template-config.php'); @include( 'content-link-page.php'); Donateurs - HPPWolder

Agenda
 1. Kerstmarkt

  15 december 10:30 - 23:55
 2. Midwinterconcert

  22 december 14:00 - 23:55
 3. Carnavalsconcert

  15 februari 2020 19:30 - 23:55
 4. Concert Theater a/h Vrijthof

  19 april 2020 15:30 - 23:55
 5. Processie Wolder

  21 juni 2020 10:00 - 23:55

Donateurs
Donateurs van Harmonie Sint Petrus en Paulus dragen onze vereniging een warm hart toe. Zij ondersteunen ons met een financiële bijdrage. Vanaf € 25,- per jaar kunt u onze vereniging een financieel steuntje in de rug geven. Uw gift kan in één keer of in maandelijkse termijnen betaald worden.

Mail naar post@hppwolder.nl om donateur te worden of voor meer informatie.

Vrund vaan de Greune
Als Vrund vaan de Greune steunt u onze vereniging op een bijzondere manier. Als vriend heeft u altijd gratis toegang tot de concerten die wij organiseren. Regelmatig worden voor de vrienden informatieve bijeenkomsten georganiseerd waarbij actuele thema’s aan bod komen. Ook is er aandacht voor ontspanning en gezelligheid. U bent al Vrund vaan de Greune vanaf € 150,- per jaar.

Mail naar post@hppwolder.nl om Vrund van de Greune te worden of voor meer informatie.

Fiscaal voordelig doneren via periodieke donatie
Een fiscaal vriendelijke manier van
doneren is de periodieke donatie. Periodieke donaties aan Harmonie Sint Petrus en Paulus zijn volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De belangrijkste voorwaarde is dat u de donatie regelmatig en minimaal vijf jaar achter elkaar overmaakt naar onze vereniging. U krijgt op deze manier een gedeelte, tot wel 50%, van uw donatie terug van de belastingdienst. Vanaf een jaarlijkse donatie van € 75,- kunt u gebruikmaken van deze manier van doneren. De belastingdienst heeft een standaardovereenkomst opgesteld, die u hier kunt downloaden. Vul dit formulier  in en stuur het ondertekend naar post@hppwolder.nl of naar ons secretariaat.

Wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op!